-500 L

Mini Tastierë i8 me Wireless

Mini Tastierë i8 me Wireless.

Komandoni cdo pajsije nga divani pa u lodhur , si Televizorin , android box , laptop , pc , xbox etj

Përodreni si leve për tv luajtur lojërat tuaja të preferuara.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Specifikat

Ofertë , Cmim nën kosto.

3 në 1 shumë funksionale: Tastierë + mouse + prekje, lidhje wireless RF 2.4G.

Me 7 ngjyra LED te ndryshme .

I rehatshëm dhe shumë praktik.

Bateria e rikarikueshme.

BKodi A1056