Mini fernelle elektrike

 • Ngrohje e shpejt?, temperatur? e lart? e sip?rfaqes, deri n? 500 grad?.
 • Mund ta vendosni kudo n? kuzhin?n tuaj apo n? udh?time ku mund ta merni me vete .
 • Efikasiteti termik ?sht? i lart? dhe ngrohja ?sht? e shpejt?.
 • Tep?r praktike dhe e leht? n? p?rdorim.
 • Ky produkt ?sht? b?r? nga material aliazhi me cil?si t? lart?.
 • I q?ndruesh?m, rezistent ndaj temperatur?s s? lart?.
 • Efi?ens? e lart?.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mini Sob? elektrike.
 • Tubi i ngrohjes mund t? zhvendoset, i p?rshtatsh?m p?r pastrim dhe m? i p?rshtatsh?m p?r t’u p?rdorur.
 • Kontrolli i p?rs?ritur i ngritjes s? temperatur?s, kontrolli i temperatur?s, i p?rshtatsh?m p?r qull sup?, gjithashtu i p?rshtatsh?m p?r tenxhere t? nxeht?, i nj?jti funksion si tenxhere me induksion.
 • Drita e kuqe posht? zorr?s s? jashtme do t? fiket kur furra elektrike arrin temperatur?n q? rregulloni.

 

Specifikat

 • Materiali: Aliazh
 • Ngjyra: e kuqe
 • Tensioni: 220-240V
 • Fuqia: 500W
 • Diametri i pllak?s s? ngrohjes:? 100 mm