Mbajt?se muri n? form? Nusepashke

> SKU: N/A

Organizues fantastik i vog?l dhe kaq praktik n? form?n e nusepashk?s.

Ideal p?r cdo ambjent t? sht?pis? suaj.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Mbajt?se muri n? form? Nusepashke

  • Organizues fantastik i vog?l dhe kaq praktik n? form?n e nusepashk?s.
  • Ideal p?r cdo ambjent t? sht?pis? suaj.

Specifikat:

  • Vendosni cdo? produkt q? d?shironi.
  • Ngjitet leht?sisht, nukl? shenja n? mur?.
  • Mund ta p?rdorni n? cdo ambjent.
  • Materiali: Plastik ABS dhe gom?
  • P?rmasat: ?14.5 x 13.8 cm
  • 100% cil?si e lart?.
  • Cop? 4