Mbajtese per Qeset e Mbeturinave

> SKU: mbajtese-per-qeset-e-mbeturinave

Leni menjane rremujat e mbeturinave ne kuzhinen tuaj! Me kete profukt ju mund te ?krijoni? nje kosh mbeturinash ne pak sekonda.
? Mjafton te vendosni pajisjen ne bufe apo neper sirtare dhe vini qesen
? Montohet lehte dhe nuk ka nevoje per vegla
? Mban deri ne 5 kg mbeturina
? Mund te instalohet kudo kuzhine, tualet etj.
? Ju ndihmon te mbani vendin te rregullt dhe te paster
? Mund te perdoret dhe per te mbajtur perimet apo frutat

690 L

Krahasoni