Llamp? Led

> SKU: N/A

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Llamp? Led p?r nj? ndrricim te plot?

Me p?rkufizim t? lart? t? drrit?s. Kontroll inteligjent i drit?s, karikim automatik gjat? dit?s dhe ndri?im automatik gjat? nat?s. Sensorin infra t? kuq t? trupit t? njeriut: kur t? err?sohet, automatikisht do t? ndizet drita kur zbulon njeriun

Specifikat:

E pa p?rshkrueshme ndaj pluhurit, ujit, shiu dhe bora.