Lidhese per perdet me magnet

  • Nj? zbukurim p?r perdet dhe nj? aksesor me magnet
  • Shum? e thjesht? t? modelosh perde dhe t’u jap?sh atyre nj? pamje t? re.
  • Kan? nj? form? t? p?rshtatshme, dhe mund t? fiksohen leht?sisht kudo n? perde.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Lidhese p?r perdet me magnet versioni me perla.
  • Mbajt?sit magnetik? jan? nj? dizajn i thjesht? i p?rb?r? nga dy magnete t? vegj?l.
  • Litar i dendur q? i lidh ato s? bashku.
  • Pozitiv? ?sht? se ata nuk prishin, nuk e g?rvishtin p?lhur?n.

 

Specifikat

  • Materiali: poliester.
  • 2 cop?