Kulluese Enesh Kuzhine

> SKU: N/A

Vendosni en?t tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesir? te mjaftueshme ne kuzhin?.

Dizanj inovativ dhe modern.

1,790 L

Krahasoni

Përshkrim

Kulluese Enesh Kuzhine

  • Vendosni en?t tuaja kur doni ti kulloni ose kur nuk keni hapesir? te mjaftueshme ne kuzhin?.
  • Dizanj inovativ dhe modern.

Specifikat:

  • Me v?nd t? vecant? p?r mbajtjen e lugeve, pirunjve dhe thikave.
  • Nj? aksesor kaq i nevojsh?m ne cdo sht?pi.
  • P?rmasat: ?47 x 26,5 x 7,5 cm