Paisje automatike p?r frutat e ftohta

> SKU: N/A

Fantastike p?r b?rjen e akullores.

Shijoni freski n? dit?t e nxehta.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Paisje automatike p?r frutat e ftohta

  • Fantastike p?r p?r servirjen e frutave t? ftohta n? form?n e akullores.
  • Shijoni freski n? dit?t e nxehta.

Specifikat:

  • Nuk duhet t? mungoj? kuzhin?n tuaj.
  • Ideale p?r k?t? stin? t? nxeht?.
  • Cop?ton cdo lloj t? frutave.
  • Mafton q? frutat t? jen? t? ngrira dhe jan gati p?r tu vendosur n? makineri.
  • Pastrohet mjaft leht?, nuk mund vendoset n? lavastovilje.
  • Fuqia: 160W
  • Pesha: 2kg
  • Voltazhi: 110-220