Kompresor Ajri Toyota për fryerje

SKU: N/A

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

2,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Specifikat

Përmasat: 18.4 x 19.6 x 9cm

Tensioni: DC 12 V.

Fuqia: 3.5 BAR