Kompresor ajri

2,390 L

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Shtoje në shportëKrahasoni
3,190 L

Kompresor ajri

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Pomp? ajri kompresor cilind?r ajri cilind?r me ngarkes? t? r?nd? 2 12V 628-4X4
 • P?r makin?, motor ,bi?iklet?, kamion.
 • I aft? p?r t? fryr? gom?n e plot? n? pak minuta.
Shtoje në shportëKrahasoni

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

SKU: N/A

Kompresor ajri

0 nga 5
(0)
 • Pomp? ajri kompresor cilind?r ajri cilind?r me ngarkes? t? r?nd? 2 12V 628-4X4
 • P?r makin?, motor ,bi?iklet?, kamion.
 • I aft? p?r t? fryr? gom?n e plot? n? pak minuta.
SKU: N/A

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Kompresor ajri

0 nga 5
(0)
 • Pomp? ajri kompresor cilind?r ajri cilind?r me ngarkes? t? r?nd? 2 12V 628-4X4
 • P?r makin?, motor ,bi?iklet?, kamion.
 • I aft? p?r t? fryr? gom?n e plot? n? pak minuta.

Kompresor Ajri Toyota për fryerje

0 nga 5
(0)

Kompresor Ajri Toyota për fryerje.

E lehtë për tu përdour dhe shumë praktike.

Përdoret për goma makinash, bicikletash, motorrash, dhe topa etj..

Vendoset te mbushesi ku ndezet cigarja.

Vjen me 3 përshtatës në paketim dhe çantën përkatëse.

Kompresor ajri

0 nga 5
(0)
 • Pomp? ajri kompresor cilind?r ajri cilind?r me ngarkes? t? r?nd? 2 12V 628-4X4
 • P?r makin?, motor ,bi?iklet?, kamion.
 • I aft? p?r t? fryr? gom?n e plot? n? pak minuta.

Po shfaqen krejt 2 përfundimet