Hap?se kapak?sh 4 n? 1

  • Hap?sja e kavanozit p?r duar t? dob?ta.
  • Nj? ndihm? e thjesht? kuzhin? p?r t? gjitha madh?sit? e kavanozave dhe shisheve.
  • Me nje dizanj praktik perfekte per hapjen e kavanozave, shisheve etje..

 

490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Hap?se kapak?sh 4 n? 1.
  • Tep?r rezisten dhe i q?ndrueshem.
  • Nj? dorez? e but? ergonomike si p?r komoditetin ashtu edhe p?r leht?sin? e p?rdorimit.
  • Nj? mjet i thjesht? kuzhine p?r t? gjitha madh?sit? e kavanozave dhe shisheve.

 

Specifikat

  • Madh?sia: 23 * 10cm
  • Materiali: PP + gome