, ,

Hapese Vere


Krahaso

Hapja e shisheve te veres nuk ka qene kurre me e thjeshte se me kete hapese vere elektrike.
đŸ”žïž Cilesi e larte dhe material rezistent
đŸ”žïž Mund te hapi deri ne 30 shishe vere me nje here karikim
đŸ”žïž E thjeshte ne perdorim, mjafto te shtypni nje buton

2,490 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.