-400 L

Grir?s p?r perime

> SKU: N/A

M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

Grir?s p?r perime

  • P?rgatitni ushqimin tuaj menj?her? duke cop?tuar perimet.
  • Ju vjen n? ndihm? ky produkt fantastik.
  • M?nyra m? e shpejt? p?r grirjen e perimeve ose te frutave.

Specifikat:

  • 2 tehe t? mprehta celiku t? pandryshksh?m.
  • Manual, mund t? p?rdoret leht?sisht me dor?.
  • Pastrohet leht?, por dhe mund ti lani n? lavastovilje.
  • P?rmasat: 22 x 14.2 cm