-2,500 L

Fshes? korenti me vakum

Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.

Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.

Garanton higjen? maksimale.

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Fshes? Korenti me vakum

  • Mjaft? u lodh?t me fshesat e vjetra.
  • Pastrimi behet m? i leht? me fsheshen e korentit me vakum.
  • Ideale p?r personat alergjik.
  • Garanton higjen? maksimale.
  • Praktike dhe e shpejt?.

Specifikat:

  • Koka e l?vizshme.
  • Tapiceri e p?rshtatshme p?r cdo? ambjent.
  • Dorez ergonomike.
  • Pesha: ?1.9kg
  • Fuqia: 850W