Frytiere 3 n? 1

  • Jepini bukuri tavolin?s tuaj me frytjeren prej plastike.
  • Mund t? vendosni? lloje t? ndryshme t? frutave.
  • Doreza n? pjes?n e sip?rme ?sht? e leht? p?r t’u l?vizur.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Frytjer i palossh?m me tre shtresa, ?sht? nj? organizator shum?-funksional.
  • Ky frytjere i zbukuruar me shtresa ?sht? shum? e p?rshtatshme p?r ruajtjen e frutave dhe pastave n? kuzhin?.
  • Frytjeri me 3 shtresa t? palosshme mund t? ngjitet kur nuk p?rdoret,

Specifikat

  • Materiali: ABS
  • Ngjyra: blu, roz?, jeshile
  • Madh?sia: madh?sia e palosur: 20 * 30 cm
  • Madh?sia: madh?sia e hapur: 20 * 49.5 cm