Drita Solare Bug Zapper dhe Vrasese insektesh

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Kjo dritë me energji diellore është e lehtë për t’u vendosur në tokë pranë çdo kopshti.

▫Drita Solare Zapper e cila është e përbëre me dritat LED përveç ju kursen konsumin e energjisë elektrike.

▫Mundëson gjithashtu edhe ndriçimin por edhe pastrimin e ambientit tuaj nga insektet edhe mushkonjat e ndryshme.

▫Punon në mënyrë automatike dhe punon deri në 8 ore duke lëshuar super ndricim.

1,290 L

Krahasoni

Përshkrim

▫Dritë dhe Vrasese insektesh Solar Bug Zapper.

▫Perfekte për kampe, shëtitje, piknik dhe të gjitha aktivitetet e tjera në natyrë.

▫Për ambiente të jashtme sepse nuk depërtohet nga uji.

▫Instalohet shumë lehtë.

Specifikat

▫Funksionon në mënyrë automatike.

▫Materiali: plastik

▫Funksionon ne 20-30 m.

▫Eko-miqësore.

▫Përdor dritën UV për terheqjen e insekteve.

▫Përmasat: 5,25 x 5,25 x 16,25.

Kodi: S1624