,

Drita Festive


Krahaso

Dekorimi i shtepise suaj ne keto kohe festash nuk ka qene kurre me e lehte! Ndriconi ambjentet e brendshme dhe te jashtme me keto drita festive!
🔾 Ndertuar me material KUNDRA ujit!
🔾 Pajisja eshte e vogel dhe mund te levizet lehtesisht
🔾 Ndricimi eshte I fuqishem dhe shumengjyresh
🔾 Punon normalisht si ne temperature te uleta, te larta, ne shi apo ne diell
🔾 Mbulon deri ne 250 metra katror siperfaqe dhe rrotullohet 120 grade
🔾 Permasat e amballazhit 19 x 14 x 26 cm
🔾 Pajiset dhe me figura si floke debore, zile, yje etj.

2,190 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.