Maskot dhe bluze

1,790 L

Në magazinë

 • Bluze dhe maskot njëkohësish super e ngrohtë dhe e butë.
 • Lodër për fëmije ku mund të argëtohen.
 • E përkryer dhe kur fëmijët tuaj janë duke luajtur jashtë për ngrohtësi dhe rehati.
 • Maskota paloset në kapuç dhe mbyllet mirë nga brenda.
 • Maskota paloset në kapuç dhe mbyllet mirë nga brenda.
Compare
 • Bluze dhe maskot njëkohësish super e ngrohtë dhe e butë.
 • Lodër për fëmije ku mund të argëtohen.
 • E përkryer dhe kur fëmijët tuaj janë duke luajtur jashtë për ngrohtësi dhe rehati.
 • Maskota paloset në kapuç dhe mbyllet mirë nga brenda.
 • I përshtatshëm për sezonin vjeshtë. dimër.
 • Një madhësi i përshtatet të gjithëve.
 • E shkëlqyeshme për fëmijët në moshe 3-11 vjec.

Specifikat

 • 3 dizenjo të ndryshme.
 • Materiali : Pellush
X

Menu Kryesore