Vater me induksion

> > SKU: notebook-purple-g952vx-t7008t

Pllake xhami kristal i zi dge PP pjese e poshtme
Fuqia 2000W
Vatra qendron e ngrohte edhe pasi e keni fikur
Me 8 nivele nxehtesie
Drite LED qe ju tregon kur plitka eshte e ndezur
Fiket automatikish nese mbi te ne momentin kur nuk ka ene
Pastrohet thjeshte dhe shpejt, ju lehteson punen ne kuzhine.

4,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Vater me induksion.
Me disa programe gatimi per te plotesuar te gjithe nevojat tuaja
Per gatime te shendetshme dhe te ngrohta ne kohen e sherbimit