, ,

Tenxhere


Krahaso

Gatuani gjellera te ndryshme me cilesine me te larte te tenxhereve.
đŸ”žïž I perbere nga material qe nuk ngjit dhe rezistent ndaj gervishtjeve
đŸ”žïž Dizanj unik dhe ergonomik
đŸ”žïž Pastrohet lehtesisht
đŸ”žïž Diamter 20 cm

2,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.