-1,000 L

Set p?r pjekje

Set i mrekullueshme p?r pjekje.

Gatuani ushqimet e juaja te preferuara dhe sh?ndetsh?m.

990 L

Krahasoni

Përshkrim

Set p?r pjekje

  • Set i mrekullueshme p?r pjekje.
  • Gatuani ushqimet e juaja te preferuara dhe sh?ndetsh?m.
  • Lejon q? ajri t? qarkulloj n?p?mjet ushqimit.

Specifikat:

  • E p?rb?r nga materiali i cil?sis s? lart tava nuk ngjit.
  • Skuqni ose pjekni ushqimet e juaja.
  • Mund t? p?rdorni vaj ose jo p?r t? lyer tav?n.
  • Ju mund ta ?rdorni dhe p?r te pjekur biskotat e shijshme t? p?rgatitura vet.
  • E leht? n? p?rdorim.
  • E leht? p?r tu pastruar, thjesht fshijeni me nj? leck? p?r nj? pastrim t? shpejt?.