Pompe lyerje elektrike

 • Kjo pomp? lyerje do t? jet? arma juaj m? e mir? p?r sp?rkatjen e boj?s p?r tavolina, karrige, gardhe , muret e brendshme e kudo.
 • Siguron nj? model t? sakt? sp?rkatjeje, duke krijuar p?rfundimin e l?muar dhe superior.
 • Ky sp?rkat?s boj?rash ?sht? miq?sor p?r p?rdoruesit, montim i leht? dhe sp?rkatje e leht?.

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Lyeni cdo siperfaqe vete dhe mjaft thjesht.
 • Gjeneratori i tensionit t? lart? ka nj? funksion automatik t? mbrojtjes.
 • Nd?rpret tensionin e lart? me shpejt?si t? lart? n? kushte t? mbingarkes?s dhe mbron paisjen.
 • Rregullon ?el?sin e kontrollit t? rrjedh?s n? sp?rkat?s p?r t? marr? prodhim t? ndrysh?m t? boj?s.
 • E p?rshtatshme p?r skajet, qoshet dhe sip?rfaqet e brendshme.

 

Specifikat

 • Kordoni i rrym?s: 2m
 • Kapaciteti i kontejnerit: 700ml
 • Fuqia: 400 W
 • Tensioni: 220-240V
 • Frekuenca: 50Hz
 • P?rfshir?:
 • 1 x Arm? sp?rkat?se elektrike
 • 1 x En? kapaciteti
 • 1 x karikues