3,990 L

Pompe lyerje elektrike

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Kjo pomp? lyerje do t? jet? arma juaj m? e mir? p?r sp?rkatjen e boj?s p?r tavolina, karrige, gardhe , muret e brendshme e kudo.
 • Siguron nj? model t? sakt? sp?rkatjeje, duke krijuar p?rfundimin e l?muar dhe superior.
 • Ky sp?rkat?s boj?rash ?sht? miq?sor p?r p?rdoruesit, montim i leht? dhe sp?rkatje e leht?.
Shtoje në shportëKrahasoni

Pompe lyerje elektrike

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? lyerje do t? jet? arma juaj m? e mir? p?r sp?rkatjen e boj?s p?r tavolina, karrige, gardhe , muret e brendshme e kudo.
 • Siguron nj? model t? sakt? sp?rkatjeje, duke krijuar p?rfundimin e l?muar dhe superior.
 • Ky sp?rkat?s boj?rash ?sht? miq?sor p?r p?rdoruesit, montim i leht? dhe sp?rkatje e leht?.
SKU: N/A

Pompe lyerje elektrike

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? lyerje do t? jet? arma juaj m? e mir? p?r sp?rkatjen e boj?s p?r tavolina, karrige, gardhe , muret e brendshme e kudo.
 • Siguron nj? model t? sakt? sp?rkatjeje, duke krijuar p?rfundimin e l?muar dhe superior.
 • Ky sp?rkat?s boj?rash ?sht? miq?sor p?r p?rdoruesit, montim i leht? dhe sp?rkatje e leht?.

Pompe lyerje elektrike

0 nga 5
(0)
 • Kjo pomp? lyerje do t? jet? arma juaj m? e mir? p?r sp?rkatjen e boj?s p?r tavolina, karrige, gardhe , muret e brendshme e kudo.
 • Siguron nj? model t? sakt? sp?rkatjeje, duke krijuar p?rfundimin e l?muar dhe superior.
 • Ky sp?rkat?s boj?rash ?sht? miq?sor p?r p?rdoruesit, montim i leht? dhe sp?rkatje e leht?.