Pllak? elektirke Sonifer

Pllaka elektrike fantastike p?r gatimet e preferuara.

Ideale p?r sht?pit? e pushimit, merret kudo me vete

3,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Pllak? elektrike Sonifer

  • Pllaka elektrike fantastike p?r gatimet e preferuara.
  • Ideale p?r sht?pit? e pushimit, merret kudo me vete.

Specifikat:

  • Ideale p?r cdo gatim.
  • Ju kursen v?nd, sepse nuk z? hapsir?.
  • Materiali: Qeramik me cil?si t? lart? dhe inox.
  • Arrin temperatur?n q? d?shironi n? m?nyr? t? menj?hershme.
  • Leht?sisht e pastrueshme.