Tava keku prej guri

> SKU: N/A

Tav? p?r kek dhe p?r tort.

Prezenca e aluminit ne shkall? t? lart? garanton shp?rndarje te shk?lqyer te nxeht?sis? dhe stabilitetit.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tava p?r kek.?

  • Tav? p?r kek dhe p?r tort.
  • Prezenca e aluminit ne shkall? t? lart? garanton shp?rndarje te shk?lqyer te nxeht?sis? dhe stabilitetit.
  • L?reni t? ftohet p?r disa momente dhe m? pas hiqeni nga tava p?r ta vendosur n? nj? pjat?.

Specifikat:

  • Kursen energjin?
  • Nuk p?rmban nikel dhe metale te d?mshme p?r organizmin.
  • P?rmban shtresa jo-ngjitese dhe dy shtresa alumini t? p?rziera me r?r?.
  • Materiali: Prej guri shum? rezistent.
  • P?rmasat: 1. 28 cm 2. 26 cm 3. 24cm.