Pishine Intex katrore

 • Pishin? p?r f?mij? n? form? katrore.
 • Dit?t e f?mij?ve tuaj b?hen m? arg?tuese me pinshinat n? sht?pi.
 • Dizajni e b?n at? jo vet?m q? t? ket? nj? form? t? bukur, por edhe m? t? rehatshme.
 • Material i cil?sis se lart?.

1,890 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Pishin? Intex p?r p?mije.
 • Kjo pishin? ka p?rmasat perfekte p?r ta vendosur n? kopshtin e sht?pis? tuaj.
 • Pishina ?sht? e vog?l n? madh?si dhe pesh? e leht?.
 • Mund t? paloset dhe t? futet n? nj? ?ant? shpine p?r t? marr? me vete.
 • Pishina e ?sht? e p?rshtatshme p?r udh?time.
 • Perfekte p?r dhurat? edhe tek miqt? tuaj.

Specifikat

 • P?rmasat: 86cm x 86cm x 25cm
 • Kapaciteti deri n? 57litra.