Mbajtese per gotat plastike

 • Mbajt?se p?r gotat plastike t? cilat p?rdoren p?r konsumin e ujit, kafes? apo l?ngjeve t? ndryshme.
 • Mbajt?se p?r gotat plastike t? p?rdorimit t? p?rditsh?m.
 • Ajo mund te arrije te mbaje deri ne 50 apo 60 gota plastike apo letre.
 • Instalohet shum? thjesht?.
 • Me material plastik dhe transparent.
 • E p?rdorshme kudo.

1,490 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Mbajt?se p?r gotat plastike.
 • E pap?rshkrueshme nga uji edhe pluhuri.
 • Vendosja dhe heqja e gotave n? t? b?het shum? thjesht?.
 • E p?rb?r? me nj? kapak p?r t? izoluar gotat q? gjenden n? br?nd?si.

Specifikat

 • Material: plastike
 • P?rmasat: 24 cm x 18 cm x 9 cm