Lar?s pllakash

 • Nuk do t? shihni m? dysheme t? papast?r.
 • Vjen shtupa parese e p?rshtatshme p?r pastrimin e pllakave dhe parketit.
 • Pastron edhe vendet m? t? v?shtira, cepat e dyshemes? dhe an?t e tyre nj?koh?sisht me sip?rfaqen e poshtme.
 • Thith pluhur t? im?t dhe flok?.
 • Ekstremisht p?rthith?se, pastrim i fuqish?m.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Lar?si i pllakave p?r sht?pin? tuaj.
 • Praktik i q?ndruesh?m e?shk?lqyeshme p?r thithjen e ujit.
 • K?to pantofla pastrimi p?r pluhur mund t? lahen me lavatri?e ose me dor?.
 • Shtupa vendoset dhe hiqet leht?.

 

Specifikat

 • Madh?sia: 40 * 12cm
 • Materiali: Chenille