Korse korrigjuese për trupin

Korse korrigjuese për trupin.

Ju japin mundësi të definoni trupin dhe të arrini rezultatet e dëshiruara në kushtet e shtëpisë.

Korse korrigjuese për barkun, kofshet dhe vithet.

Ideale për tonifikimin e trupit.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

Korse korrigjuese për trupin.

Korse korrigjuese për barkun, kofshet dhe vithet.

Ideale për tonifikimin e trupit.

Mund ta perdorni ne cdo moment te dites.

Specifikat”

Material poliesterit.