Grirese elektrike e vogel

 • Grir?se perimesh e vog?l por nj? pajisje e fuqishme p?r t? p?rmbushur k?rkesat n? kuzhin?.
 • Ju do t? keni rezultatet m? t? mira n? cop?tim dhe grirje n? pak sekonda.
 • P?r t? prer? hudh?r, xhenxhefil, djeg?s, kikirik?, arr?, etj
 • ?E leht? p?r pastrim.

1,390 L

Krahasoni

Përshkrim

 • Grir?se elektrike e vog?l.
 • Koka e prer?ses ?sht? b?r? prej ?eliku inox me cil?si t? lart?.
 • Motor i fuqish?m me fuqi t? ul?t 45W
 • USB e rikarikueshme

Specifikat

 • Tensioni i bateris?: 3.7V
 • Fuqia e vler?suar: 45W
 • Kapaciteti: 100ml
 • Materiali: ABS