Grir?s elektrik

  • Grir?s elektrik multifunksional me fuqi 350W dhe kapacitet 2L.
  • Ideale p?r t? grir? mish, perime, fruta, etj, t? cilat mund ti kontrolloni n? cdo koh? fal? materialit transparent.
  • I shpejt? dhe i thjesht? p?r t?u p?rdorur.

2,990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Grires Lexical Chopper LCH-1904? ?sht? perfekt p?r gririen e cdo ushqimi q? ju duhet.
  • Ky blender do t?ju grije ushqimet tuaja shume shpejt, pa u sforcuar dhe pa i?a hequr vlerat ushqyese produkteve ushqimore.
  • Shum? praktike n? p?rdorim dhe pastrohet leht?

Specifikat

  • Fuqia 350W,
  • Me 2 nivel shpejtesie
  • Tehe prej celiku inoks
  • Kapaciteti 2L