Grep shum?funksional

  • Kjo oranizuese kaq praktike do ju largoj? rr?muj?n n? kuzhin?n tuaj.
  • Dekorim kreativ p?r sht?pin? tuaj e q?ndrueshme dhe praktike.
  • I p?rshtatsh?m p?r t? varur filxhanin e kafes?, ?el?sin, en?t e kuzhin?s, rrobat, kravat?n, ?ant?n e shpin?s, ?adr?n, rripin p?r ndonj? send t? vog?l.

390 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Ky grep shum?funksional i varur me 6 grepa mund t? thaj? leht? dhe en? gatimi.
  • Ju kursen hap?sir?n dhe praktit n? vendosje.
  • Thjesht rr?shqisni kete grep mbi nj? raft t? dollapit.
  • I p?rshtatsh?m p?r t? varur filxhanin e kafes?, en?t e kuzhin?s etje…

Specifikat

  • Madh?sia: 26.2cm x 6.5cm
  • Material: Hekuri
  • E p?rb?r? nga 6 grepa