Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.

Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

10,490 L

Krahasoni

Përshkrim

Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

 • Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.
 • Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

Specifikat:

 • Gatuani recetat e preferuara.
 • Kontrolli i temperatur?s nga 80-220 ? C.
 • Ju lejon t? p?rgatisni nj? shum?llojshm?ri t? ushqimit nga skuqura t? skuqura deri tek krah?t me l?ng me pak ose pa vaj fare.
 • Fuqia: 1800W
 • Kapaciteti: 5.0 L
 • Tensioni: 220-240V
 • Shporta e shk?putur ndihmon procedur?n e pastrimit e b?n m? t? leht?.
 • Materiali q? nuk ngjit.
 • P?rmasat: 345mm x 355mm x 320mm