Leter dekorative me vete ngjitje

  • Jepini gjalleri ambienteve tuaja dhe nj? pamje t? re me k?t? let?r dekorative me vet? ngjitje.
  • Dizajn t? ndryshm ku do t? p?rshtatej me arredimin e cdo kuzhin?.
  • Material rezistent i q?ndrueshem, mund t? p?rdoren p?r nj? koh? t? gjat? p?r t? mbrojtur muret nga njollat, l?ngjet dhe gervishtjet.
  • E leht? p?r tu vendosur dhe hequr mund t? pritet n? forma t? ndryshme sipas vendit ku do vendoset.

790 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Leter me ngjit?se p?r kuzhin?n.
  • Prerje dhe ngjitje e lehte.
  • Rezistente edhe ndaj ujit.
  • Mund t? ngjitet direkt, nuk ka nevoj? p?r ngjit?s.

Specifikat

  • P?rmasat: 60cm X 5 m