Friteza

8,000 L

Fritez? me aj?r

0 nga 5
(0)
SKU: N/A
 • Fritez? me aj?r me dizan elegant pa vaj p?r pjekje t? sh?ndetshme.
 • Shijoni ushqimin tuaj t? preferuar pa kalori shtes?.
 • Mund t? p?rgatisni ushqimet tuaja t? preferuara p?r ju dhe familjen tuaj br?nda 30 minutave dhe pa u munduar aspak.
 • Produkt elegant i cili do t? plot?sonte kuzhin?n tuaj.
 • Pastrohet leht?.
Shtoje në shportëKrahasoni
8,490 L

Fritez me aj?r DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Ideale p?r personat q? dashurojn? gatimet e skuqura.

Skuq n?p?rmjet avullit

Gatuani sh?ndetsh?m

Shtoje në shportëKrahasoni
10,490 L

Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

0 nga 5
(0)
SKU: N/A

Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.

Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

Shtoje në shportëKrahasoni
7,990 L

Fritez? me avull

0 nga 5
(0)
SKU: tablet-red-elitebook-revolve-810-g2

Fritez? me avull
1 risi ne menyren e ushqyerjes
Per gatime te shendetshme,me avull jo me vaj,pa yndyre.
? Me teknologji ciklonike te qarkullimit te ajrit
? Realizon skuqje perfekte,jo vetem per patate por edhe per shume ushqime te tjera
? 4 nivele te ndryshme temperature
? Fuqia 1800 W
? Kapaciteti 5 L
? Super Cilesi
? Me garanci 1 Vit

Shtoje në shportëKrahasoni
7,990 L

Friteze Elektrike DSP

0 nga 5
(0)
SKU: friteze-elektrike-dsp

Per ju qe deshironi te gatuani shpejt dhe lehte, ushqime te thata po njekohesisht te shendetshme dhe pa vaj, ju vjen ne ndihme kjo friteze elektrike e markes se njohur DSP
?? Fuqia : 1350W
?? Gama e temperatur?s: 80-200
?? Pllaka ?eliku dhe inoksi me ventilim

Shtoje në shportëKrahasoni

Fritez? me aj?r

0 nga 5
(0)
 • Fritez? me aj?r me dizan elegant pa vaj p?r pjekje t? sh?ndetshme.
 • Shijoni ushqimin tuaj t? preferuar pa kalori shtes?.
 • Mund t? p?rgatisni ushqimet tuaja t? preferuara p?r ju dhe familjen tuaj br?nda 30 minutave dhe pa u munduar aspak.
 • Produkt elegant i cili do t? plot?sonte kuzhin?n tuaj.
 • Pastrohet leht?.
SKU: N/A

Fritez me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Ideale p?r personat q? dashurojn? gatimet e skuqura.

Skuq n?p?rmjet avullit

Gatuani sh?ndetsh?m

SKU: N/A

Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.

Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

SKU: N/A

Fritez? me avull

0 nga 5
(0)

Fritez? me avull
1 risi ne menyren e ushqyerjes
Per gatime te shendetshme,me avull jo me vaj,pa yndyre.
? Me teknologji ciklonike te qarkullimit te ajrit
? Realizon skuqje perfekte,jo vetem per patate por edhe per shume ushqime te tjera
? 4 nivele te ndryshme temperature
? Fuqia 1800 W
? Kapaciteti 5 L
? Super Cilesi
? Me garanci 1 Vit

SKU: tablet-red-elitebook-revolve-810-g2

Friteze Elektrike DSP

0 nga 5
(0)

Per ju qe deshironi te gatuani shpejt dhe lehte, ushqime te thata po njekohesisht te shendetshme dhe pa vaj, ju vjen ne ndihme kjo friteze elektrike e markes se njohur DSP
?? Fuqia : 1350W
?? Gama e temperatur?s: 80-200
?? Pllaka ?eliku dhe inoksi me ventilim

SKU: friteze-elektrike-dsp

Fritez? me aj?r

0 nga 5
(0)
 • Fritez? me aj?r me dizan elegant pa vaj p?r pjekje t? sh?ndetshme.
 • Shijoni ushqimin tuaj t? preferuar pa kalori shtes?.
 • Mund t? p?rgatisni ushqimet tuaja t? preferuara p?r ju dhe familjen tuaj br?nda 30 minutave dhe pa u munduar aspak.
 • Produkt elegant i cili do t? plot?sonte kuzhin?n tuaj.
 • Pastrohet leht?.

Fritez me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Ideale p?r personat q? dashurojn? gatimet e skuqura.

Skuq n?p?rmjet avullit

Gatuani sh?ndetsh?m

Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.

Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

Fritez? me avull

0 nga 5
(0)

Fritez? me avull
1 risi ne menyren e ushqyerjes
Per gatime te shendetshme,me avull jo me vaj,pa yndyre.
? Me teknologji ciklonike te qarkullimit te ajrit
? Realizon skuqje perfekte,jo vetem per patate por edhe per shume ushqime te tjera
? 4 nivele te ndryshme temperature
? Fuqia 1800 W
? Kapaciteti 5 L
? Super Cilesi
? Me garanci 1 Vit

Friteze Elektrike DSP

0 nga 5
(0)

Per ju qe deshironi te gatuani shpejt dhe lehte, ushqime te thata po njekohesisht te shendetshme dhe pa vaj, ju vjen ne ndihme kjo friteze elektrike e markes se njohur DSP
?? Fuqia : 1350W
?? Gama e temperatur?s: 80-200
?? Pllaka ?eliku dhe inoksi me ventilim

Fritez? me aj?r

0 nga 5
(0)
 • Fritez? me aj?r me dizan elegant pa vaj p?r pjekje t? sh?ndetshme.
 • Shijoni ushqimin tuaj t? preferuar pa kalori shtes?.
 • Mund t? p?rgatisni ushqimet tuaja t? preferuara p?r ju dhe familjen tuaj br?nda 30 minutave dhe pa u munduar aspak.
 • Produkt elegant i cili do t? plot?sonte kuzhin?n tuaj.
 • Pastrohet leht?.

Fritez me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Ideale p?r personat q? dashurojn? gatimet e skuqura.

Skuq n?p?rmjet avullit

Gatuani sh?ndetsh?m

Fritez p?r skuqje me aj?r DSP

0 nga 5
(0)

Shijoni ushqimet e preferuara? pa ju prishur shija dhe duke u ushqyer sh?ndetsh?m.

Ideale p?r dashamir?sit e ushqimeve te skuqura.

Fritez? me avull

0 nga 5
(0)

Fritez? me avull
1 risi ne menyren e ushqyerjes
Per gatime te shendetshme,me avull jo me vaj,pa yndyre.
? Me teknologji ciklonike te qarkullimit te ajrit
? Realizon skuqje perfekte,jo vetem per patate por edhe per shume ushqime te tjera
? 4 nivele te ndryshme temperature
? Fuqia 1800 W
? Kapaciteti 5 L
? Super Cilesi
? Me garanci 1 Vit

Friteze Elektrike DSP

0 nga 5
(0)

Per ju qe deshironi te gatuani shpejt dhe lehte, ushqime te thata po njekohesisht te shendetshme dhe pa vaj, ju vjen ne ndihme kjo friteze elektrike e markes se njohur DSP
?? Fuqia : 1350W
?? Gama e temperatur?s: 80-200
?? Pllaka ?eliku dhe inoksi me ventilim

Po shfaqen krejt 5 përfundimet