Freskuese ajri me uj? p?r lokale sht?pi Oborr e Ballkon

 • P?r t? gjith? ju q? nuk i duroni dot temperaturat e ver?s dhe ju p?qen freskia dhe uji, ky set do t? isht? premtues p?r nj? ver? t? mrekullueshme.
 • Freskuese ajri me sistem sp?rkatje me uj? p?r sht?pi apo lokale.
 • Ky set siguron nj? mjedis t? fresk?t n? temperatura t? larta dhe t? nxehta p?r zonat tuaja t? preferuara n? oborrin e sht?pis? tuaj apo n? natyr?
 • Ky sistem me tuba dhe sprucatore hedh uj? n? form? mjegulle duke e freskuar ambientin.
 • Me nj? instalim shum? t? leht? dhe shum? praktik n? ?do ambiet tuajin te jashtem

990 L

S’ka stok

Krahasoni

Përshkrim

 • Freskuese ajri me uj? p?r lokale sht?pi Oborr e Ballkon.
 • Nj? sistem ftohjeje efektiv p?r oborret shum? t? nxehta apo p?r ballkonet gjat? ver?s.
 • Presioni i ujit shfaqet n? form? mjegulle.
 • Gjat?sia e zorr?s: 10m.
 • I p?rshtatsh?m p?r oborrin, pishinat, serat, kop?shtin etj

Specifikat

 • Gjat?sia: 10m