Filt?r uji

> SKU: N/A

Filt?r uji p?r sh?ndetin e t? gjith? familjes.

Pini uj? t? sh?ndetsh?m drejt e nga cezma pa u shqt?suar.

1,090 L

Krahasoni

Përshkrim

Filt?r uji

  • Filt?r uji p?r sh?ndetin e t? gjith? familjes.
  • Pini uj? t? sh?ndetsh?m drejt e nga cezma pa u shqt?suar.

Specifikat:

  • Filtron ujin n? cil?sin? m? t? lart?.
  • Koka universale b?n q? t? p?shtatet me cdo cez?m.
  • P?rdorimi mund t? b?het n? kuzhin? tualete ku do q? ju nevojitet.
  • P?rdorimi i z?vend?suesh?m ekonomik, filtri mund t? z?vend?sohet dhe p?rdoret vazhdimisht
  • Materiali metalik, i q?ndruesh?m.
  • P?rmasat: 150mm x 115mm x 65mm