Drita LED me energji diellore

990 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Drita Led me energji djellore nj? pajisje dekori.
  • Dritat mund t? fiken manualisht duke klikuar butonin e nd?rprer?sit q? ndodhet n? pjes?n e poshtme t? produktit.
  • Shum? t? p?rshtatshme p?r kopsht, vendkalime, shkall?, kangjella e tje…
  • Llambat LED ruajn? energji gjat? dit?s p?r t? lejuar m? shum? se 10 or? energji ndri?imi nat?n.
  • I q?ndruesh?m p?r p?rdorim afatgjat?.
  • Ky ?elik inox i b?r? nga drita e diskut funksionon n? energji diellore dhe nuk ka nevoj? p?r tela dhe pa bateri!

Specifikat

  • Fuqia e Panelit Diellor: 0.5 W
  • montuar n? tok?
  • Rezistent ndaj ujit
  • P?rmban: 4 cop?