B?r?s picash dhe ushqimeve t? ndryshme SONIFER

 • Perfekte p?r t? shijuar ushqimet e mira dhe plot shije.
 • Ju mund t? gatuani p?rvec pizzave dhe ushqime t? tjera si:? Pancake, Biftek, Prodhime deti, Krah? pule etj…

4,490 L

Krahasoni

Përshkrim

B?r?s picash dhe ushqimeve t? ndryshme

 • Perfekt p?r t? gjith? ju adhuruesit e picave, p?rmir?son performanc?n e shijes.
 • Ideale p?r shijuesit e pizzave.
 • Mund t? themi dashuria vjen nga stomaku me k?t? produkt t? mrekullueshem gatuani menj?her ushqimet e juaja t? preferuara.
 • Ju mund t? gatuani p?rvec pizzave dhe ushqime t? tjera si:? Pancake, Biftek, Prodhime deti, Krah? pule etj…

Specifikat:

 • Material q? nuk ngjit
 • Mund t? gratohet sipas d?shir?s
 • Pjekje e nj?trajtshme
 • Diametri: 30cm
 • Fuqia: 1500W