-33%
,

Blender Sokany

Sokany

Krahaso

Pergatisni jo vetem smoothie,por dhe vakte të shijshme e të shëndetshme per ju dhe familjen tuaj me blenderin e ri te Sokany.
🔸️ Shperben ne grimcat baze ushqimet pa i humbur asnje elementet me rendesi per organizmin
🔸️ Fuqia 600 watt
🔸 Diametri i pjesës bazë: 13,5 cm
🔸 Diametri i gotës: 10,5 cm
🔸️ Permasat 20 x 13.5 cm
🔸 Kapaciteti 0.7 l, 2 x 0.5 l
🔸️ Thika te reja te mprehta
🔸️ Seti permban 12 pjese: 2 thika, 1 gote te gjate, 2 gota te vogla, Baza e fuqishme, Manualin e perdorimit dhe receta, 2 unazat qe bashkojne motorrin me gotat

3,990 L 5,990 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.

Marka

Sokany