Tharese automatike per duart

5,690 L

Në magazinë

Tharesja automatike perfekte për të tharë shpejt duart e lagura
Pajisur me sensor infra të kuq për aktivizimin automatik sapo afroni duart
Rrjedhe e përshtatshme e ajrit me nivel të ulët të zhurmës
Instalim dhe funksionim i lehtë pasi futet direkt ne prize
Ideale për përdorim profesional ne sallone, për përdorim publik apo shtëpiak

Compare
SKU: tharese-automatike-per-duart Kategoritë: ,
X

Menu Kryesore