Raft Bamboo

3,490 L

Në magazinë

  • Raft druri Bamboo mund ta përdorni në ambient të jashtëm apo të brëndshëm.
  • Kopshti juaj do marr një pamje të bukur dhe të vecantë.
  • Modern dhe praktik për të vendosur vazo me lule.
Compare
  • Raft Bamboo me shtres në dysheme dhe gjurmë të vogla për vendosjen e vazove të luleve.
  • Struktura e qëndrueshme e kornizës.
  • Kursen hapësirë në dysheme.

Specifikat

  • Përmasat: 1 m x 40 cm x 20 cm
  • Material: dru bambo
X

Menu Kryesore