Varëse rrobash metalike

SKU: N/A
  • Varëse rrobash metalike.
  • Me një dizajn të vecantë për tu përshtatur me ambientin e dhomës.
  • Mbani këmishat, xhaketat, xhinset tuaj dhe pa rrudha më një lartësi ku mund të vendosni dhe cantat.

3,490 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Varëse rrobash metalike.
  • Me një dizajn të vecant për tu përshtatur me ambientin e dhomës.
  • Mbani këmishat, xhaketat, xhinset tuaj dhe pa rrudha me një lartësi ku mund të vendosni dhe cantat.
  • Tepër praktike dhe e lehtë në përdorim ku mund ta lëvizni fare lehtë.
  • Me material metalik që është tepër rezistente edhe me një jetëgjatësi të madhe.

Specifikat

  • Përmasat: 169 x 80 x 46 x154 cm