Varese rrobash me 10 grepa

  • Kjo varse dere elegante metalike vjen me 10 grepa.
  • Var?se rrobash e thjesht? dhe efektive p?r ?do sht?pi dhe ambjente t? ndryshme.
  • Thjesht varni at? mbi der? dhe vendosni rrobat si dhe shum? gj?ra t? tjera.

590 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Kjo varse dere elegante metalike vjen me 10 grepa.
  • Var?se rrobash e thjesht? dhe efektive p?r ?do sht?pi dhe ambjente t? ndryshme.
  • Thjesht varni at? mbi der? dhe vendosni rrobat si dhe shum? gj?ra t? tjera.

Specifikat

  • Grepat jan? prej druri.
  • P?rmasat:33 x 19 cm x5 cm
  • Materiali: metalike