Var?se alumini

  • Var?se alumini rrobash me hapje.
  • B?r? nga material alumini, shum? i fort? dhe i q?ndruesh?m n? p?rdorim.
  • Dizajn i palossh?m, duke kursyer hap?sir?n kur nuk ?sht? n? p?rdorim.
  • Instalim i leht?.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Var?sia alumini ndihmon n? tharjen e rrobave tuaja dhe shmang rrudhat kur varni rrobat tuaja.

Ju ndihmon t? mbani rrobat? t? organizuara? dhe ?sht? e leht? p?r t’u p?rdorur.

Nj? zgjidhje praktike dhe nuk ju z? v?nd.

Specifikat?

  • Gjatesia 70 cm
  • Gjeresia ne hapje 80 cm
  • Material alumin
  • Antindryshk
  • Ngjyra: argjend
  • Montim me vida