Tost Fuego

Tostier Fuego, shume praktik dhe funksional ku mund te piqni njekohesisht 2 produkte ushqimore.
?? Eshte lehtesisht i trasportueshem fale dizajnit dhe permasave.
?? Vend i vecante poshte tostieriy per te mbeshtjelle kabullin
?? Pajiset me drite treguese per tju njoftuar kur ushqimi ka arritur temperaturen e duhur
?? Pllaka qe nuk ngjisin
?? Pastrohet lehtesisht
?? Permasat 27 x 18 x 7cm
Kembet e grilles jane te pajisuar me sfera te cilat nuk e lejojne te rreshkase.

2,590 L

Krahasoni