Tenxhere per skuqje me temperature te kontrollueshme

  • Tenxhere p?r skuqje me temperatur? t? kontrollueshme.
  • I p?rshtatsh?m p?r zierjen e sup?s, skuqjen, patatet e skuqura, qoftet e skuqura, k?mb?t e pul?s t? skuqura e tje…
  • E p?rshtatshme p?r burime t? ndryshme zjarri, p?rfshir? soba me gaz, tenxhere me induksion, soba elektrike dhe burime t? tjera zjarri.
  • Tigan i thell? celiku.

3,290 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Tenxhere e thell? gatimi, me kapak i bere nga siperfaqe inox, veshje te br?ndshme e cila nuk ngjit p?r gatim me t? sh?ndetshem dhe t? sigurt.
  • Mund t? p?rdoret p?r t? skuqur patatet, pul?n, karkalecat ?dhe ushqime t? tjera.
  • Me nj? dizajn i pajisur me sit?, ju mund t? kulloni vajin gjat? skuqjes.

 

Specifikat

  • Madh?sia: 20.5 * 20 * 11.3
  • Materiali: ?elik inox