Tavolin? multifunksionale

> SKU: N/A

Tavolin multifunksionale nuk duhet t? mungoj? n? sht?pin tuaj.

Tavolina me lart?si mesatare ?sht? e shk?lqyeshme p?r t?u p?rdorur n? shtrat.

1,990 L

Krahasoni

Përshkrim

Tavolin? multifunksionale

  • Tavolin multifunksionale nuk duhet t? mungoj? n? sht?pin tuaj.
  • Tavolina me lart?si mesatare ?sht? e shk?lqyeshme p?r t?u p?rdorur n? shtrat.

Specifikat:

  • Mund t? p?rdoret si tabaka p?r sh?rbimin e ushqimit, tryez?n e m?ngjesit etj..
  • Por mund ta p?rdorni dhe si tavolin?n e laptopit dhe tavolin?n e leximit.
  • E p?rshtatshme p?r cdo? ambjent dhe shum? funksionale.
  • Materiali: Dru Bambbo
  • P?rmasat: 51 x 31 x 23.5 cm