Shport? e palosshme p?r lodra apo rroba

SKU: N/A
  • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
  • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
  • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.

890 L

Krahasoni

Përshkrim

  • Shport e palosshme p?r ruajtje dhe ndihmon n? organizimin e produkte t? ndryshme.
  • Organizues perfekt p?r t? mbajtur rroba, lodra dhe organizon ?do aksesor tjet?r n? dhom? e f?mijes, e gjumit apo n? tualet!
  • Mbani t? sistemuar dhe t? rregullt dhom?n e f?mij?ve.
  • Me dizanj shum? t? bukur dhe material cilesor.

 

Specifikat

  • Material: kundra ujit
  • Madh?sia: 31 ? 37 ? 37 cm