,

Drite Kampingu


Krahaso

Driconi netet e kampingut dhe shoqerojini ato me muzike ne nje produkt te vetem.
đŸ”žïž Ideale per kamping apo per festa ne oborr
đŸ”žïž 3 lloje te ndryshme dritash
đŸ”žïž Material rezistent
đŸ”žïž 6 LED + 1 W

1,590 L

Bli tani!
×

Pagesa bëhet kesh në momentin kur ju merrni produktin.